به به دوست خوب خودم 
بعد از اینکه موتور گرم میشه درست میشه؟
بله یه 2-3 دیقه کار میکنه ردیف میشه
امروز که 20 کیلومتر رفتم اصلا اذیت نکرد 
تا اعلان 430 (دقیق نمیدونم چون انقدر خسته شده بودم دیگه کیلومتر رو یادم نیست
) رفتم خیلی حال میده ولی راحتی که روان داشت این نداره من یکساعت و خورده ای روی روان نشستم ولی اصلا خسته نشدم ولی صداش و گرماش اذیتم کردم ، شاید هم زمانی، روان هم گرفتم (شاید)
من میخوام رو 500 ک . م دوباره روغن ام رو عوض کنم و همین طور سر 1000 تا و از اون به بعد میخوام به پیشنهاد آقا سپاسی سوپر پیشتاز (SL) بریزم
درباره سواریش بگم واقعا من لذت فراوانی میبرم ثبات زیادی در رانندگی داره و کنترل خیلی عالی ، ترمز های عالی تر ، ولی دور گردش فرمونش خیلی کمه یه خیابون 3 متری رو 2 بار باید سرو ته کنه مثل ماشین تازه بعضی وقت ها هم جکش گیر میکنه اگه 2 ترک هم باشی که همش باید مراقب ساندویچ ها و دست انداز ها باشی که جک گیر نکنه ، و نمیشه سر پیچ ها 2 ترک موتور رو از یه حدی بیشتر خوابوند چون بازم جک گیر میکنه ولی آقا سپاسی گفت نمیدونم چی رو بریدم درست شد نمیدونم چرا سر 2-3 ساعت احساس خستگی گردن ، کتف و کمر میکنم اگه خسته نمیشدم شاید 5-6 ساعت یه ضرب متور سواری میکردم 
ای کاش قرار های آن رود داشتیم ، میرفتیم میگشتیم خیابون گردی بجزء دود خوردن و ترافیک، اندکی بیشتر حال نمیده ( البته بجز بعضی خیابون ها که پر دار درخت هستش و از خنکی لذت میبری) ولی وقتی در طبیعت سیر میکنی یه حال دیگه داره ، چیتگر هم که نمیزارن با موتور بری (البت موجرد)
خسته شدم بس خیابون ها رو دور زدم
اینم تصویری از موتورم
کد:
http://hoseindig.persiangig.com/image/PULSAR%20220/20100830087_S.jpg